Duizenden betogen in Londen tegen klimaatswijziging

Enkele duizenden mensen – 4.300 volgens de politie, 10.000 volgens de organisatoren – hebben zaterdag in Londen betoogd om een internationale actie te eisen tegen de klimaatswijziging.
De betoging valt samen met een conferentie in Montréal waarop sinds maandag bijna 190 landen bijeen zijn om te bespreken welke middelen gebruikt kunnen worden om de opwarming van de aarde tegen te gaan. De bijeenkomst loopt nog tot 9 december. De betoging, die eindigde voor de Amerikaanse ambassade in Londen, werd georganiseerd door Campaign Against Climate Change en verschillende andere milieuverenigingen.
[Het Nieuwsblad]
» www.campaigncc.org

Eén gedachte over “Duizenden betogen in Londen tegen klimaatswijziging”

  1. Hallo,
    Uiteraard is dit een probleem wat er al jaren zat aan te komen.Ik weet nog hoe de club van rome werd uitgelachen. Doemdenkers vond men ze. Stop zetten van het proces zal niet meer lukken. Een geleerde heb ik horen uitleggen dat je de opwarming kan vergelijken met dominosteentjes die omvallen en doorgaan tot het einde.
    Het enige dat de opwarming kan stoppen is het stilvallen van de warme golfstroom, wat inderdaad aan het gebeuren is. Zo zal moeder aarde de boel wel weer gaan rechtzetten, alleen zal dit wel de nodige slachtoffers met zich gaan meebrengen en maar goed ook. Het evenwicht in de wereld is totaal verstoord. We zijn met te veel en we nemen maar en willen steeds meer.We zuigen moeder aarde leeg en vervuilen onze planteet. HET IS GEWOONWEG GEDAAN. De aarde zal alles weer in orde brengen. Wel erg belangrijk is dat we nu in discussie gaan over hoe wij voor voedsel moeten blijven zorgen in de “slechte” tijden die er aan gaan komen.Maar alles is zoals het is, dus geen zorgen want alles zal op zijn plaats vallen.
    Fred.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *